MRS Agar
MRS Agar er et medium til tælling af mesofile mælkesyrebakterier i henhold til ISO 15214:1998 og er ikke beregnet til diagnosticering af sygdom eller andre tilstande hos mennesker.
Beskrivelse
YDERLIGERE INFORMATION
MRS Agar blev oprindeligt udviklet i 1960 af de Man, Rogosa & Sharpe til dyrkning og optælling af Lactobacillus spp. fra forskellige kilder og er beregnet som erstatning for tomatsaft agar. Denne oprindelige formulering er blevet tilpasset og justeret til pH 5,7 i henhold til ISO 15214:1998.
Ernæring tilvejebringes ved enzymatisk fordøjelse af kasein, glucose, kød og gærekstrakter, mens polyoxyethylensorbitanmonooleat, magnesium og mangansulfater fungerer som vækststimulerende midler. Selektivitet mod streptokokker og forme tilvejebringes af ammoniumcitrat og natriumacetat. Anvendes ved lav pH, ammoniumcitrat tillader vækst af lactobaciller, mens den hæmmer en række andre organismegrupper.
Lejlighedsvis kan sterilisering af dette medium ved 121 ° C få pH til at falde uden for de specificerede pH-grænser 5,7 +/- 0,1. I disse sjældne tilfælde anbefales justering af mediet ved hjælp af eddikesyre eller natriumhydroxid.
Specifikationer
Brand | Neogen® Culture Media | ||||||||||||||||||||||||
Analyte | Lactobacillus spp. | ||||||||||||||||||||||||
Platform | Dehydrated Culture Media | ||||||||||||||||||||||||
Mass | 500 g | ||||||||||||||||||||||||
Formula |
|
||||||||||||||||||||||||
Grams per Liter | 70.00 | ||||||||||||||||||||||||
Liters per 500 g | 7.00 | ||||||||||||||||||||||||
Plates per 500 g | 390.00 | ||||||||||||||||||||||||
Preparation |
|
||||||||||||||||||||||||
Previous Item Number | Product was previously known as LabM Product: LAB223 MRS Agar (ISO) | ||||||||||||||||||||||||
Package Dimensions | 4.60 in x 2.90 in x 8.60 in | ||||||||||||||||||||||||
Package Weight | 1.35 lb |